Vi har bytt klädsel och går nu under namnet
OOAKI LIVING

Vi syr upp nya soffklädslar oavsett soffabrikat och design, det enda kravet är att det går att ta av den gamla klädseln. Behöver stoppningen fräschas till också? Inga problem, vi fixar det!

Hur går det till?

1. Du mäter bredd, djup och höjd på din soffa och skickar dem via kontaktformuläret, samt en beskrivning av vad för typ av tyg och färg ni tänkt er för att få ett preliminärt prisförslag. För snabbare process, bifoga bild på soffan.

2. Du får tygprover hemskickat till dig eller besöker vårt showroom i Täby för att komma fram till vilket tyg du vill ha på soffan. När du bestämt tyg får du en exakt kostnad och en fraktsedel skickas hem till dig. 

3. Du bokar upphämtning med fraktbolaget, tar av din nuvarande klädsel och paketerar den i ett emballage för att skicka den till vår fabrik. Efter ungefär 4 veckor kommer en ny klädsel att levereras hem till dig och soffan blir som ny igen.

Vill du komma i kontakt med oss?

Vi har bytt namn och har därmed blivit med ny mailadress!
Du når oss numera på:
info@ooaki.se
08-756 69 28

Showroom:
På grund av Covid-19 situationen tar vi  endast emot bokade besök.
Catalinavägen 8
Täby / Hägernäs Strand

Om oss

I dagens konsumtionssamhälle är det oftast allt för dyrt och omständigt att laga, därför väljer många att slänga allt och köpa nytt istället. Vår filosofi är att det ska vara en bra affär för både plånbok och miljö att köpa en ny klädsel istället för en ny soffa. 

Vi som driver Nysoffklädsel driver även Andreea Design, där vi designar och tillverkar soffor som skräddarsys helt efter våra kunders önskemål. Idén till Nysoffklädsel föddes när våra kunder kom med önskemål om att beställa en ny klädsel till sin soffa. De flesta soffor som produceras i dag har avtagbar klädsel, vilket gör det enkelt för oss att använda den som mall till den nya soffklädseln.

Miljötänk

Vi vet att många kastar sin soffa istället för att sälja eller skänka den vidare, och tack vare Nysoffklädsel har vi möjlighet att ta vårt ansvar och erbjuda ett alternativ för de som annars skulle ha slängt sin soffa. Den gamla klädseln skickar vi direkt vidare till återvinning om inte kunden önskar få den i retur.